Koffie 

In onze theetuin kun je in alle rust genieten van een goede kop koffie, espresso, cappuccino, een latte macchiato of een lekkere warme chocolademelk met slagroom.

Thee

Wat is een theetuin zonder thee?

Bij ons kun je kiezen uit 12 verschillende verse (losse) theesoorten van StudioT. Samen met Ellen van StudioT hebben we gekozen voor met name biologische theesoorten. Van heerlijke kruidenthee en groene thee tot de vertrouwde zwarte of rooibos thee. Neem hier alvast een kijkje op onze theekaart.

Heb je een lekkere smaak ontdekt en wil je deze ook thuis drinken? Dat kan ook, we verkopen de thee ook per 50 gram.

Koude drankjes

Geniet van heerlijke biologische limonade siropen van Agroposta, een ice tea van Dilmah of van een glas 100% natuurlijk Achterhoeks vruchtensap van fruitbedrijf Horstink. Ook voor een alcoholvrij biertje (en cocktails in de zomermaanden) kun je bij ons terecht. 

Zoet & Lekkers

Al het lekkers is huisgemaakt; heerlijke appeltaart, havermouttaart, cheesecake, gebak van de dag, cake, diverse koekjes en chocolade lekkers. Het aanbod varieert, dus laat je verrassen!

Indien je allergieën of dieetwensen hebt, dan horen wij dat graag en zullen we een aanpassing doen. Graag ontvangen wij je wensen op tijd, het liefst 2 dagen van tevoren.