't Theehuys

Speciale Actie: van zondag 17 december t/m zaterdag 23 december gaat 50% VAN ALLE OMZET in de theetuin naar Stichting ALS. Het goede doel van Serious Request 2023. Dit doen we om aandacht te vragen voor deze mensonterende ziekte waarvoor veel geld nodig is voor onderzoek naar een medicijn. Reserveer een plekje in die week en help mee! Dank je wel! Voor meer informatie over deze actie klik hier.

Na bijna 3 jaar bouwen, verbouwen en klussen is ' t Theehuys klaar! Een fijne plek om binnen te zitten voor de regenachtige of koudere dagen. We zijn heel blij met het resultaat en trots dat we dit hebben gerealiseerd. We verwelkomen heel graag onze bezoekers van de theetuin in deze gezellige ruimte voor een kopje koffie of thee, fris en natuurlijk de huisgemaakte taarten, high tea's & lunchplankjes.

De koffie, thee, fris & lekkers mag je zelf pakken en ook zelf afrekenen. Contant of met QR code. In de ruimte is tevens de keuken voor Heidi gemaakt; bakken, koken & het lekkers bereiden. Gezellig en dichtbij de gasten. 

Genieten in ons Theehuys, het gehele jaar GEOPEND met leuke activiteiten en workshops!

 

De ruimte is geschikt voor circa 20-25 personen.

NB. We verhuren de ruimte niet en serveren geen alcohol.

Binnnzijde 't Theehuys