Over ons

Sinds 2004 zijn wij (Rutger & Heidi) de gelukkige eigenaren van een heerlijk huis met een grote tuin aan de Nijhofsweg in Barlo, gemeente Aalten. Als echte Barloërs zijn we ons de koning te rijk! Iedere dag genieten we hiervan, samen met onze kinderen, Lucas & Noëlle.

In 2021 zijn we begonnen met een rustige, gezellige en kleinschalige theetuin om ook anderen te laten genieten van dat waar wij dagelijks gelukkig van worden. Met een niet alledaags concept; je eigen gang gaan, zelf je kopje thee of koffie met iets lekkers pakken, even rond kijken tussen leuke brocante en curiosa en tot slot zelf afrekenen. 

In juni 2023 hebben we de deuren geopend van een knusse binnenlocatie: ' t Theehuys, zodat je ook bij regenachtig en koud weer én in de herfst & winter heerlijk kunt genieten van het uitzicht en het lekkers. In deze ruimte worden door Heidi & Noëlle ook de lekkerste taarten en gerechtjes voor de high tea's gemaakt. 

We houden van de kleinschaligheid, de gezelligheid & een gemoedelijke sfeer. Met altijd heel veel liefde en aandacht voor jou als gast.

Je bent meer dan welkom!

Rutger, Heidi, Lucas & Noëlle Gussinklo