Wandelen & Fietsen 

Onze theetuin is het ideale startpunt of een fijne tussenstop van je wandeling of fietstocht. Een heerlijke plek om even uit te rusten, te genieten van een kop koffie, thee of iets fris met huisgemaakte lekkernijen en het weidse uitzicht over de weilanden. We bieden oplaadpunten voor de elektrische fiets zodat deze opgeladen weer verder kan!

De theetuin ligt aan diverse mooie fiets- en wandelroutes. We zitten aan knooppunt 36 (op 100m van knooppunt 40) van de fietsknooppunten route en onze theetuin is opgenomen in de fietsroute 'Vestingverleden en Glooiend Landschap' .Een prachtige route over de lichte glooiingen van het Aaltense landschap ga je vlak langs de Duitse grens. Je passeert Bredevoort vestingstad waar je beslist even een kijkje moet nemen.

 

Vanuit onze theetuin is het heerlijk wandelen en fietsen over de prachtige zandwegen rondom Groot Deunk, een prachtig natuurgebied met een enorme biodiversiteit. En op weg naar prachtige plekjes waaronder het Middelpunt van Barlo, Pannenkoekboerderij & Boerderijmuseum De Neeth, over de holle wegen naar het Openluchttheater van Barlo.

In de onze gezellige pipowagen liggen fiets- en wandelroutes voor je klaar die je gratis mag meenemen.